Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svinemørbrad stegt som vildt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Svinemørbrad stegt som vildt - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
skiver
Bacon
2
tsk
Rapsolie
1
stk
Svinemørbrad "ca. 500 g"
ca. 500 g
1,5
dl
Vand "kogende"
kogende
1,5
dl
Fløde "13 %"
13 %
Saucejævner
Kulør / sovsekulør
2
tsk
Ribsgele
Salt
Peber

God julemad for diabetikere.

Fremgangsmåde

Baconskiverne skæres i firkanter og brunes i en gryde i rapsolie. Svinemørbraden afpudses og brunes i gryden på alle sider.

Det kogende vand og fløden hældes i. Mørbraden braiseres, til den er mør (10-15 min.), tages op og vhiler et par min. dækket af folie.

Derefter jævnes skyen, tilsættes en smule sovsekulør og smages til med ribsgele, salt og peber.

Serveres med brunede kartofler og rødkål.



Søgeord: svinemørbrad, vildt, diabetes, julemad, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Diabetesmad , Grill egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
svinemørbrad, vildt, diabetes, julemad, jul

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her