Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svinemørbrad med parmaskinke

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Svinemørbrad med parmaskinke - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Svinemørbrad
8
stk
Soltørrede tomater
3
fed
Hvidløg
1
bundt
Basilikum (frisk)
0,25
dl
Pinjekerner
1
pakke
Parmaskinke

Fremgangsmåde

Lav et hul for enden af mørbraden med en grydeske. Bland fintsnittede soltørrede tomater, hakket hvidløg, hakket basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. Luk til med en kødnål.

Sæt mørbraden i et smurt fad i ovnen ved 220° i 15 min.

Pak mørbraden ind i parmaskinke og sæt den i ovnen i yderligere 10-15 min.

Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min. inden det skæres i skiver.



Søgeord: Svinemørbrad, mørbrad, parmaskinke, svinekød, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
Svinemørbrad, mørbrad, parmaskinke, svinekød, svin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her