Svinekød i vildtsauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
750
g
Skinkekød "i tern"
4
skiver
Bacon "i tynde strimler"
2,5
dl
Piskefløde
3,5
l
Vand
1,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
2
tsk
Ribsgele
2
tsk
Danablu
25
g
Smør
2
spsk
Maizena / maizenamel "evt."
Kulør / sovsekulør
Tilbehør: ris og salat
Fremgangsmåde
Smørret gyldnes i en tykbundet gryde og kød og bacon svitses heri, til det får lidt farve. Tilsæt piskefløde, vand, salt og peber.
Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 30 min. Jævn evt. saucen med maizenamel og tilsæt kulør. Smag til med ribsgele og danablu.
Søgeord: svinekød, , vildtsauce, hovedret, mad, opskrifter, skinkekød, danablu
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
svinekød, , vildtsauce, hovedret, mad, opskrifter, skinkekød, danablu
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
svinekød, , vildtsauce, hovedret, mad, opskrifter, skinkekød, danablu
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoed-i-vildtsauce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoed-i-vildtsauce