Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svinekød i vildtsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Svinekød i vildtsauce - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Skinkekød "i tern"
i tern
4
skiver
Bacon "i tynde strimler"
i tynde strimler
2,5
dl
Piskefløde
3,5
l
Vand
1,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
2
tsk
Ribsgele
2
tsk
Danablu
25
g
Smør
2
spsk
Maizena / maizenamel "evt."
evt.
Kulør / sovsekulør

Tilbehør: ris og salat

Fremgangsmåde

Smørret gyldnes i en tykbundet gryde og kød og bacon svitses heri, til det får lidt farve. Tilsæt piskefløde, vand, salt og peber.

Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 30 min. Jævn evt. saucen med maizenamel og tilsæt kulør. Smag til med ribsgele og danablu.



Søgeord: svinekød, , vildtsauce, hovedret, mad, opskrifter, skinkekød, danablu
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
svinekød, , vildtsauce, hovedret, mad, opskrifter, skinkekød, danablu

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her