Svinekød i barbecue
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
250
g
Svinekød "i små strimler eller tern"
250
g
Champignon
Mel
Salt
Peber
Smør "til stegning"
Marinade
1
dl
Brun/mørk farin / puddersukker
1
dl
Tomatketchup
2
spsk
Eddike
5
spsk
Hp sauce
1
dl
Vand
Salt
Peber
Tilbehør: løse ris
Fremgangsmåde
Vend kødet i melet og steg det i rigeligt smør, krydr med salt og peber. Skær champignon i kvarte.
Bland alle ingredienserne til marinaden og giv den et opkog. Kød og champignon lægges lagvis i et ildfast fad. Hæld marinaden over så det dækker.
Sættes i ovnen ca. 1 time ved 180°.
Søgeord: Svinekød, svin, barbecue, barbeque
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Svinekød, svin, barbecue, barbeque
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Svinekød, svin, barbecue, barbeque
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoed-i-barbecue
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoed-i-barbecue