Sveskefrikadeller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
250
g
Hakket svinekød
Salt
Peber
2
spsk
Havregryn
1
stk
Æg "lille"
1
spsk
Løg "revet"
Mælk "lidt"
Svesker "stenfri"
Smør "til stegning"
5
skiver
Lufttørret skinke "tynde skiver"
2-6 personer
Fremgangsmåde
Rør farsen sammen - den skal ikke være fast. Pak sveskerne ind i farsen og brun frikadellerne på en pande i brusende smør. Tag dem op og pak en strimmel skinke om hver. Sæt dem tilbage på panden og steg dem færdige.
Server med rugbrød og fx rødkålschutney.
Server med rugbrød og fx rødkålschutney.
Søgeord: frikadeller, juleopskrifter, lufttørret, skinke, svesker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
frikadeller, juleopskrifter, lufttørret, skinke, svesker
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
frikadeller, juleopskrifter, lufttørret, skinke, svesker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sveskefrikadeller
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sveskefrikadeller