Svenske kødboller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket kalv og flæsk
1
dl
Rasp "ukrydret"
1
dl
Vand
2
dl
Kaffefløde
1,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
3
spsk
Løg "revet rå"
1
stk
Æg
Tilbehør: hvide kartofler og tyttebærsyltetøj
Fremgangsmåde
Raspen overhældes med vand og kaffefløde og skal trække i 10-15 min.
De øvrige ingredienser blandes i en skål og den udblødte rasp tilsættes. Rør det omhyggeligt sammen.
Farsen formes til små kødboller med hænderne. Hvis du dypper hænderne i koldt vand med jævne mellemrum, så går det lettere. Læg kødboller på et fugtet skærebræt.
De steges på panden. Så snart de er blevet brune på begge sider dæmpes varmen. Ryst panden af og til, så de bliver ensartet.
Søgeord: svenske, kødboller, hovedret, mad, opskrifter, flæskefars, oksefars, kartofler, tyttebærsyltetøj
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
svenske, kødboller, hovedret, mad, opskrifter, flæskefars, oksefars, kartofler, tyttebærsyltetøj
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
svenske, kødboller, hovedret, mad, opskrifter, flæskefars, oksefars, kartofler, tyttebærsyltetøj
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svenske-koedboller
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svenske-koedboller