Svensk pølseret
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
10
stk
Pølser
1
kg
Kartoffel / kartofler "kogte"
1
stk
Løg
4
tsk
Paprika
2,5
dl
Mælk
2
dåser
Tomatpure "2 x 140 g"
Salt
Peber
1
dl
Piskefløde
1
bundt
Purløg
Tilbehør: rugbrød
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem i ca. 15 min. Hak løget fint og svits det i lidt fedtstof i en gryde. Når løget er klart og gyldent tilsættes paprika og pølser. Svits yderligere i et par min.
Tilsæt dernæst tomatpuré, mælk og kartoffeltern. Bland det hele forsigtigt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber.
Lad retten småkoge ca. 5 min. tilsæt fløden og lad retten småkoge yderligere 5 min.
Kom retten i et fad og drys med klippet purløg.
Søgeord: Svensk, pølseret, pølse, pølser, kartoffel, kartofler, k
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
Svensk, pølseret, pølse, pølser, kartoffel, kartofler, k
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
Svensk, pølseret, pølse, pølser, kartoffel, kartofler, k
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svensk-poelseret
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svensk-poelseret