Sværdfiskebøffer med ingefær

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Først laves marinaden ved at røre 2 spsk. af olien med citronskal og -saft, sherry eller vand, soyssauce samt hvidløg og ingefær sammen i en skål. Drys med peber.
Læg bøfferne i et fad i ét lag. Hæld marinaden over og vend bøfferne godt rundt i marianden. Dæk fadet til og lad det marinere i køleskabet i 2 timer.
Opvarm resten af olien i en stegepande. Løft bøfferne op af marinaden og steg dem over medium varme i 3 minutter på hver side. Anret bøfferne på at varmt serveringsfad og hæld stegesaften ved.
En salat med æble og salatblade passer fint til fisken. Server varme boller til at suge saften op med. Man kan stege tunbøffer på samme måde.
Tip
Sværdfisk er en meget fast, kødfuld fisk, som ikke går så nemt i stykker. Den er færdigstegt, når kødet føles fjedrende, når man trykker på det.
Søgeord: fisk, sværdfisk, hovedret, mad, opskrift, ingefær, sherry
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
fisk, sværdfisk, hovedret, mad, opskrift, ingefær, sherry
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svaerdfiskeboeffer-med-ingefaer