Stegte sild med kartoffel-karrysalat
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									
													Kartoffel karrysalat												
											600
												g
											Kartoffel / kartofler  "nye"
											50
												g
											Syltede agurker  
											1
												stk
											Rødløg  
											1
												bundt
											Radiser  
											0,5
												dl
											Mayonnaise  "god"
											1
												dl
											Syrnet fløde  "9 %"
											2
												tsk
											Karry  
											1
												bundt
											Purløg  "lille"
											
													Stegte sild												
											4
												stk
											Sildefileter  
											50
												g
											Rugmel  
											Salt  
											Peber  
											1
												spsk
											Rapsolie  "til stegning"
											
	Stegte sild er rigtig nem mad. Server dem med en cremet kartoffelsalat og evt. lidt sprød grøn salat.
	
Tilbehør: evt. sprød grøn salat
						Tilbehør: evt. sprød grøn salat
Fremgangsmåde
								  Kog kartoflerne møre og afkøl dem. Skær dem i skiver. Hak de syltede agurker og rødløget. Skær radiserne i skiver.
 
Rør en dressing af mayonnaise og syrnet fløde og smag til med karry, salt og peber. Vend kartoflerne i dressingen sammen med syltede agurker, radiser, rødløg og klippet purløg.
 
Skær finnerne af sildefileterne og tør dem godt. Skær evt. sildene ud i mindre stykker.
 
Bland rugmel med salt og peber og vend sildene heri.
 
Varm olien på en slip-let pande og steg sildene i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne. Server sildene med kartoffelsalat og evt. sprød grøn salat.
										Rør en dressing af mayonnaise og syrnet fløde og smag til med karry, salt og peber. Vend kartoflerne i dressingen sammen med syltede agurker, radiser, rødløg og klippet purløg.
Skær finnerne af sildefileterne og tør dem godt. Skær evt. sildene ud i mindre stykker.
Bland rugmel med salt og peber og vend sildene heri.
Varm olien på en slip-let pande og steg sildene i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne. Server sildene med kartoffelsalat og evt. sprød grøn salat.
Søgeord: stegte, sild, kartoffelsalat, , karrysalat, , syltede, agurker, sildefileter, rugmel
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
stegte, sild, kartoffelsalat, , karrysalat, , syltede, agurker, sildefileter, rugmel
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
stegte, sild, kartoffelsalat, , karrysalat, , syltede, agurker, sildefileter, rugmel
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-sild-med-kartoffel-karrysalat
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-sild-med-kartoffel-karrysalat

