Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegte ris med kylling

(1) 4 Personer

Stegte ris med kylling - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Kylling "i tynde strimler"
i tynde strimler
Olie
2
fed
Hvidløg "knust"
knust
3
tsk
Karry
2
stk
Rødløg
1
bundt
Forårsløg / springløg "snittede, helst 6-8 stk."
snittede, helst 6-8 stk.
4
dl
Ris
4
spsk
Fiskesauce
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker

Fremgangsmåde

Kog risen efter anvisning på emballagen.

Lynsteg kyllingen i lidt olie sammen med hvidløg og karry. Tilsæt rødløg i skiver samt snittede forårsløg (gem toppen) og steg til løgene er møre. Tilsæt de kogte ris og steg endnu et par min. Smag til med fiskesauce, soya og farin.

Kom retten i et fad og drys med toppen fra forårsløgene.



Søgeord: Ris, risret, risretter, kylling, kyllingekød, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest , Fest

Søgeord:
Ris, risret, risretter, kylling, kyllingekød, fjerkræ

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her