Stegte ris med kylling
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
600
g
Kylling "i tynde strimler"
Olie
2
fed
Hvidløg "knust"
3
tsk
Karry
2
stk
Rødløg
1
bundt
Forårsløg / springløg "snittede, helst 6-8 stk."
4
dl
Ris
4
spsk
Fiskesauce
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker
Fremgangsmåde
Kog risen efter anvisning på emballagen.
Lynsteg kyllingen i lidt olie sammen med hvidløg og karry. Tilsæt rødløg i skiver samt snittede forårsløg (gem toppen) og steg til løgene er møre. Tilsæt de kogte ris og steg endnu et par min. Smag til med fiskesauce, soya og farin.
Kom retten i et fad og drys med toppen fra forårsløgene.
Søgeord: Ris, risret, risretter, kylling, kyllingekød, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Ris, risret, risretter, kylling, kyllingekød, fjerkræ
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Ris, risret, risretter, kylling, kyllingekød, fjerkræ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-ris-med-kylling
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-ris-med-kylling