Stegte hornfisk med fyld af krydderurter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1 - 2
stk
Hornfisk
Smør
0,5
bundt
Persille
1
bundt
Purløg
0,5
bundt
Dild
2
spsk
Citronmelisse "hakket"
100
g
Smør
Fremgangsmåde
Hvis der stadig er rygben i hornfisken, tages dette ud ved først at klemme langs rygraden, med tommel- og pegefinger. Derefter trækkes benet nemt ud. Skyl fisken og skær den i stykker på 12-15 cm. Vend dem i mel.
Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.
Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret.
Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til.
Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.
Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret.
Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til.
Søgeord: hornfisk, fisk, hovedretter, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
hornfisk, fisk, hovedretter, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
hornfisk, fisk, hovedretter, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-hornfisk-med-fyld-af-krydderurter
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegte-hornfisk-med-fyld-af-krydderurter