Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegte hornfisk med fyld af krydderurter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Stegte hornfisk med fyld af krydderurter - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1 - 2
stk
Hornfisk
Smør
0,5
bundt
Persille
1
bundt
Purløg
0,5
bundt
Dild
2
spsk
Citronmelisse "hakket"
hakket
100
g
Smør

Fremgangsmåde
Hvis der stadig er rygben i hornfisken, tages dette ud ved først at klemme langs rygraden, med tommel- og pegefinger. Derefter trækkes benet nemt ud. Skyl fisken og skær den i stykker på 12-15 cm. Vend dem i mel.

Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.

Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret.

Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til.


Søgeord: hornfisk, fisk, hovedretter, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
hornfisk, fisk, hovedretter, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her