Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegt torsk med safranrisotto og squash

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Torskefilet
4
spsk
Vindruekerneolie
1
stk
Skalotteløg
3
spsk
Olivenolie
200
g
Risottoris
1
glas
Hvidvin
15 - 20
stk
Safrantråde
1
l
Bouillon "lys"
lys
100
g
Parmesanost "revet"
revet
1
spsk
Smør
1
stk
Squash "gul"
gul
2
spsk
Olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Start med risottoen:
Sautér løg og ris i olien ved middel varme, til risene bliver næsten transparents. Løgene må ikke tage farve. Hæld hvidvin og safran ved og lad det koge væk. Hæld løbende så meget varm bouillon ved at det dækker risene. Bliv ved med denne proces, indtil risene er næsten møre.

 

Smag til med parmesan og smør, salt og peber. Konsistensen skal være let flydende og endelig ikke for tør.

 

Skær squashen i mindre stykker og steg dem møre i olie. Krydr med salt og peber.

 

Steg torskefileterne sprøde og gyldne på skindsiden. Vend dem om til sidst, så de bliver færdige på begge sider. Krydr med salt.



Søgeord: risotto, safranrisotto, risotto med safran, torsk, safran
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
risotto, safranrisotto, risotto med safran, torsk, safran
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-torsk-med-safranrisotto-og-squash

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her