Stegt tofu
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
12 - 16
skiver
Tofu "tørret"
Olie
Fremgangsmåde
Tofuen udblødes i rigeligt vand 8 timer. Frisk tofu eller tofu fra glas kan anvendes som den er.
De udblødte skiver presses lidt fri for vand og steges gyldne på begge sider i godt varm olie.
Tofuen kan spises som tilbehør, men skiverne kan også tilsættes forskellige sammenkogte retter eller bruges som pålæg.
Søgeord: tofu, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrifter, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
tofu, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrifter, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
tofu, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrifter, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-tofu
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-tofu