Stegt flæsk med persillesovs
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
750
g
Røget flæsk
Persillesovs
20
g
Smør
2
spsk
Hvedemel
2
dl
Mælk
2 - 3
dl
Kartoffelvand
1
bundt
Persille
0,5
tsk
Muskatnød "reven"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt, saltet vand. Gem kogevandet til persillesovsen.
Skær baconstykket i tynde skiver (hvis det ikke allerede er udskåret) og steg det på en tør, varm pande ca. 2 min. på hver side, til det er gyldent og sprødt. Hæld fedtet fra panden og læg flæsket på fedtsugende papir eller køkkenrulle og hold dem varme under folie.
Til sovsen bages smør og mel sammen i en gryde. Pisk godt. Mælken hældes i opbagningen lidt ad gangen sammen med kartoffelvandet, mens der piskes. Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes hakket persille og den smages til med muskatnød, salt og peber.
Søgeord: stegt, flæsk, persillesovs, muskatnød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
stegt, flæsk, persillesovs, muskatnød
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
stegt, flæsk, persillesovs, muskatnød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-flaesk-med-persillesovs
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-flaesk-med-persillesovs