Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegt flæsk med persillesovs

(1) 4 Personer

Stegt flæsk med persillesovs - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
750
g
Røget flæsk
Persillesovs
20
g
Smør
2
spsk
Hvedemel
2
dl
Mælk
2 - 3
dl
Kartoffelvand
1
bundt
Persille
0,5
tsk
Muskatnød "reven"
reven
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt, saltet vand. Gem kogevandet til persillesovsen.

Skær baconstykket i tynde skiver (hvis det ikke allerede er udskåret) og steg det på en tør, varm pande ca. 2 min. på hver side, til det er gyldent og sprødt. Hæld fedtet fra panden og læg flæsket på fedtsugende papir eller køkkenrulle og hold dem varme under folie.

Til sovsen bages smør og mel sammen i en gryde. Pisk godt. Mælken hældes i opbagningen lidt ad gangen sammen med kartoffelvandet, mens der piskes. Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes hakket persille og den smages til med muskatnød, salt og peber.



Søgeord: stegt, flæsk, persillesovs, muskatnød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
stegt, flæsk, persillesovs, muskatnød

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her