Stegt flæsk med persillesmørssauce og letsaltet kål

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tip: Steg flæsken i lidt olie eller smør, hvis kødet er meget magert.
Letsaltet kål med rødbede:
Vend fintsnittet kål med salt. Lad blandingen trække i 30 minutter. Skyl saltet af kålen i et dørslag, og lad den dryppe godt af. Vend små rødbedetern i kålen.
Kartofler med persillesmørsauce:
Kog kartofler møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem dampe tørre under låg. Smelt smør over middelvarme, og tag derefter panden af varmen. Tilsæt finthakket persille under omrøring. Krydr med lidt salt og peber. Vend kartoflerne med persillesmørsovs.
Stegt flæsk:
Dup flæskeskiverne tørre. Krydr med salt og peber. Brun skiverne ca. 1 minut på hver side på en godt opvarmet pande. Skru ned til middel varme og vend jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
Servér stegt flæsk med kartofler med persillesmørsovs og salat af letsaltet kål og rødbede.
Søgeord: stegt flæsk, sundt alternativ til stegt flæsk, persillesmørsauce
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
stegt flæsk, sundt alternativ til stegt flæsk, persillesmørsauce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stegt-flaesk-med-persillesmoerssauce-og-letsaltet-kaal