Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spinatfyldte pandekager med mascarpone og tomatsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Dej
100
g
Hvedemel
3
stk
Æg
1
dl
Mælk
0,5
tsk
Salt
Olivenolie "til stegning"
til stegning
Fyld
600
g
Spinat "frisk"
frisk
200
g
Mascarpone "italiensk flødeost"
italiensk flødeost
2
stk
Æg
0,5
tsk
Muskatnød "revet"
revet
Salt
Peber
Tomatsauce
50
g
Smør
50
g
Hvedemel
0,5
l
Mælk
3
stk
Tomater "solmodne"
solmodne
Salt
Peber
3
spsk
Parmesanost
Bønnesalat
300
g
Grønne bønner
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
spsk
Olivenolie
2
tsk
Tabasco
1
bundt
Persille
0,5
dl
Vand
Salt
Peber
75
g
Fetaost

Fremgangsmåde

Pandekager:
Sigt melet, tilsæt æg og mælk og pisk dejen godt. Dejen skal være flydende og ikke for tyk. Lad dejen hvile i 15 min., før pandekagerne steges i lidt olie. Fyld og sauce tilberedes imens. Fyld: Skyl spinaten godt, fjern hårde stilke, kog den mør i lidt vand og lad den afdryppe. Hak den fint og bland den med mascarpone, æg og krydderi.

Sauce:
Smelt smørret på en pande, tilsæt mel og rør godt. Tilsæt mælken gradvist under omrøring og lad saucen koge i ca. 5 min. Hak tomaterne og kom dem i saucen. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys med parmesanost. Gratiner pandekagerne ved 180 grader i 15-20 min.

Bønnesalat:
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 4-5 min., til de er møre, men stadig har bid. Lad dem afdryppe i en sigte. Hak løget og hvidløg og svits dem i olien i 2 min. Tilsæt bønner, tabasco, hakket persille og vand. Lad salaten simre i 3 min. og smag til med salt og peber. Skær fetaosten i tern og vend den i salaten før den serveres.



Søgeord: spinatfyldte, pandekager, mascarpone, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter, bønnesalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad

Søgeord:
spinatfyldte, pandekager, mascarpone, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter, bønnesalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spinatfyldte-pandekager-med-mascarpone-og-tomatsauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her