Spinatfyldte pandekager med mascarpone og tomatsauce
Pandekager:
Sigt melet, tilsæt æg og mælk og pisk dejen godt. Dejen skal være flydende og ikke for tyk. Lad dejen hvile i 15 min., før pandekagerne steges i lidt olie. Fyld og sauce tilberedes imens. Fyld: Skyl spinaten godt, fjern hårde stilke, kog den mør i lidt vand og lad den afdryppe. Hak den fint og bland den med mascarpone, æg og krydderi.
Sauce:
Smelt smørret på en pande, tilsæt mel og rør godt. Tilsæt mælken gradvist under omrøring og lad saucen koge i ca. 5 min. Hak tomaterne og kom dem i saucen. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys med parmesanost. Gratiner pandekagerne ved 180 grader i 15-20 min.
Bønnesalat:
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 4-5 min., til de er møre, men stadig har bid. Lad dem afdryppe i en sigte. Hak løget og hvidløg og svits dem i olien i 2 min. Tilsæt bønner, tabasco, hakket persille og vand. Lad salaten simre i 3 min. og smag til med salt og peber. Skær fetaosten i tern og vend den i salaten før den serveres.
Søgeord: spinatfyldte, pandekager, mascarpone, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter, bønnesalat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad
Søgeord:
spinatfyldte, pandekager, mascarpone, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter, bønnesalat
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spinatfyldte-pandekager-med-mascarpone-og-tomatsauce