Logo
www.mad-og-drikke.dk

Solbærispinde a la kæmpeeskimo

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Stk.

Solbærispinde a la kæmpeeskimo - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Solbær
50
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
2
stk
Æggeblommer
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
tsk
Salt
1,5
dl
Piskefløde
Overtræk:
200
g
Mørk chokolade "mindst 65 %"
mindst 65 %
2
spsk
Kakaonibs

Fremgangsmåde

Varm forsigtigt skyllede solbær, sukker og vaniljekorn op i en gryde, og kog det sammen i ca. 5 minutter. Hæld den varme solbærblanding gennem en finmasket si over i en skål. Køl af.

 

Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Tilsæt salt og solbærpuré, og pisk det sammen til en jævn masse. Pisk fløden til let skum, og vend den i. Hæld iscremen i 8 ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 1 time. Sæt pinde i isene, når de er blevet lidt faste, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 8 timer. Tag forsigtigt isene ud af formene, og læg dem på et fad med bagepapir. Sæt fadet i fryseren.

 

Overtræk:
Hak chokoladen, og smelt den forsigtig over vandbad. Hæld den smeltede chokolade i et højt glas, og dyb isene ned i glasset. Drys straks med kakaonibs på begge sider, inden chokoladen stivner. Læg isene tilbage i fryserene igen i indts 1 time, før de skal serveres.



Søgeord: kæmpeeskimois, kæmke eskimo, solbærispinde, solbæris, ispinde med solbær, ispinde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
kæmpeeskimois, kæmke eskimo, solbærispinde, solbæris, ispinde med solbær, ispinde

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her