Solbærispinde a la kæmpeeskimo

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Varm forsigtigt skyllede solbær, sukker og vaniljekorn op i en gryde, og kog det sammen i ca. 5 minutter. Hæld den varme solbærblanding gennem en finmasket si over i en skål. Køl af.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Tilsæt salt og solbærpuré, og pisk det sammen til en jævn masse. Pisk fløden til let skum, og vend den i. Hæld iscremen i 8 ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 1 time. Sæt pinde i isene, når de er blevet lidt faste, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 8 timer. Tag forsigtigt isene ud af formene, og læg dem på et fad med bagepapir. Sæt fadet i fryseren.
Overtræk:
Hak chokoladen, og smelt den forsigtig over vandbad. Hæld den smeltede chokolade i et højt glas, og dyb isene ned i glasset. Drys straks med kakaonibs på begge sider, inden chokoladen stivner. Læg isene tilbage i fryserene igen i indts 1 time, før de skal serveres.
Søgeord: kæmpeeskimois, kæmke eskimo, solbærispinde, solbæris, ispinde med solbær, ispinde
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
kæmpeeskimois, kæmke eskimo, solbærispinde, solbæris, ispinde med solbær, ispinde
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/solbaerispinde-a-la-kaempeeskimo