Søde syltede chili
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Portioner

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Portioner:
Antal
Ingredienser
240
ml
Eddike
240
ml
Vand
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Salt
500
g
Chilier "friske røde"
1 glas
Kan bruges i sandwiches, til grillmad, finthakkede i dressinger og marinader, til hjemmelavet chilimayo, finthakket i ketchup og i wokretter.
Fremgangsmåde
Varm eddike, vand, sukker og salt op i en gryde, indtil sukkeret og saltet er opløst.
Vask chilierne og prik dem 4-5 gange hver med en tandstik. Pak dem tæt i et syltetøjsglas, hæld den varme syltevædske over og luk glasset.
Lad det hele køle af på køkkenbordet natten over og sæt glasset i køleskabet bagefter. Det er bedst, at chilierne får lov at trække en uges tid, før du spiser dem.
Søgeord: syltet chili, syltede chilifrugter, syltning af chili
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
syltet chili, syltede chilifrugter, syltning af chili
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
syltet chili, syltede chilifrugter, syltning af chili
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soede-syltede-chili/crc32
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soede-syltede-chili/crc32