Sød og krydret julesnaps
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Slikpinde "f.eks. fra Jolly-Fox med smag af julens kryddrier"
0,5
l
Snaps "klar snaps, gerne Aalborg Basis, som har et praktisk bredt låg"
0,25
stk
Appelsin "usprøjtet"
1
stk
Stjerneanis
10
stk
Nelliker "hele"
5
stk
Allehånde "hele"
1
spsk
Syltet ingefær
5 dl
Fremgangsmåde
Kom slikkepindene i snapsen. Tilsæt appelsinskal, kryddrier og ingefær, og skru låget på snapsen. Lad den trække mørkt og køligt i mindst en uge.
Servér snapsen køligt ved 15-18 grader og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.
Søgeord: julesnaps, snaps, kryddersnaps
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke
Kategori:
Alkohol
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julesnaps, snaps, kryddersnaps
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke
Kategori:
Alkohol
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julesnaps, snaps, kryddersnaps
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soed-og-krydret-julesnaps
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soed-og-krydret-julesnaps