Logo
www.mad-og-drikke.dk

Smørrebrød med torskerogn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Smørrebrød med torskerogn - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Torskerogn "frisk"
frisk
Smørrebrødspapir "eller bagepapir"
eller bagepapir
0,5
dl
Eddike
1
tsk
Salt
1
stk
Laurbærblad
2
spsk
Mayonnaise "god"
god
Sennep
Citronsaft
2
skiver
Rugbrød
Smør "evt."
evt.
Salatblade
2
tsk
Kapers
1
stk
Rødløg "lille"
lille

Fremgangsmåde
Pak torskerognen løst ind i papiret, så går den ikke i stykker under kogningen. Læg pakken i en gryde og dæk med koldt vand.Kom eddike, salt og laurbærblad i og kog rognen i ca. 30 min. Tag op og lad den afkøle.

Smag mayonnaisen til med lidt sennep og citronsaft. Smør evt. brødet og læg salatblade på. Skær den kolde rogn i skiver og læd dem på salaten. Pynt med mayonnaise, kapers og rødløg i ringe.


Søgeord: torskerogn, kapers, frokost, smørrebrød, , salatblade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Søgeord:
torskerogn, kapers, frokost, smørrebrød, , salatblade

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her