Logo
www.mad-og-drikke.dk

Skinke og ruccola pizza

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Portioner

Skinke og ruccola pizza
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Portioner:
Antal
Ingredienser
Info
Pizza bund
25
g
Gær
2,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
1
tsk
Salt
200
g
Mel "ca."
ca.
Fyld
2
spsk
Koncentreret tomatpure
2
stk
Bøftomater
1
pakke
Bacon
Basilikum (frisk)
100
g
Rucola
1
pakke
Skinke
Parmesanost "i flager"
i flager
1
tsk
Olivenolie

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen til den er blød og smidig. Lad den hæve ca. 30 minutter.

Rul dejen ud til en cirkel og smør med tomatpure. Skær tomaterne i tynde skiver og kom dem på.
Riv Kalkunbacon i mindre stykker og fordel på pizzaen med friske basilikumblade.

Bag i en 240 grader forvarmet ovn til kanten er gylden (ca. 10 minutter).

Vend ruccola med olie og skinke i tynde strimler og kom salaten på den varme pizza.

Pynt med parmesanflager.


Søgeord: skinke, ruccola, pizza, fastfood, parmesanost, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Polterabend , Sommerfest , Fest

Søgeord:
skinke, ruccola, pizza, fastfood, parmesanost, opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her