Logo
www.mad-og-drikke.dk

Skaldyrssalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Skaldyrssalat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Rejer
150
g
Krebsehaler
1
stk
Rød grapefrugt
1
dl
Mayonnaise
1
tsk
Sød paprika
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche
Salt
Peber
1
nip
Cayennepeber "evt."
evt.
Tilbehør:
4 - 5
stk
Salatblade
5
stk
Dildkviste
Hvedebrød
Rugbrød
0,5
stk
Citron

Tip:  Lidt af rejerne eller krebsehalerne kan udskiftes med krabbekød eller kogte muslinger.


Fremgangsmåde

Lad rejer og krebs dryppe godt af. Skræl grapefrugten, og skær den hvide stok i midten væk. Skær frugtkødet i terninger, og lad dem dryppe af i en sigte.

 

Pisk mayonnaisen blød med paprika. Vend cremefraichen skånsomt i mayonnaisen. Vend rejer, krebs og grapefrugt i dressingen, og smag til med peber og  evt. salt og cayennepeber.

 

Anret salaten i en skål med salatblade i siderne, og pynt med dilskviste.

 

Servér med brød og citron i både.



Søgeord: skaldyrsalat, skaldyssalat, rejesalat, krebsesalat, krebsehalesalat, fiskeforret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
skaldyrsalat, skaldyssalat, rejesalat, krebsesalat, krebsehalesalat, fiskeforret

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her