Sirupskage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1,5
dl
Sirup
125
g
Sukker / melis / stødt melis "1.5 dl"
1,5
dl
Kærnemælk
2
tsk
Kanel
1
tsk
Allehånde
1
tsk
Nelliker
1
tsk
Ingefær
200
g
Mel "3.5 dl"
100
g
Kartoffelmel "ca. 1.5 dl"
0,5
tsk
Natron
0,5
tsk
Hjortetaksalt
Sirupskagen der skæres i skiver når den serveres, kan smøres med smør, men kagen kan også flækkes og lægges sammen med en smørcreme.
Fremgangsmåde
Smørcreme
Rør lige dele smør og flormelis sammen evt. tilsat lidt appelsinsaft.
Pisk sirup, sukker og kærnemælk sammen. Bland krydderierne i melet og bland det med kartoffelmel, natron og hjortetakssalt. Kom dejen i en velsmurt kageform ( 1 ½ liter ).
Bag kagen ved 175 grader i 1 – 1 ¼ time. Lad kagen stå til næste dag, før den spises af den, så når smagen at ”sætte sig”.
Søgeord: sirupskage, kanel, allehånde, nelliker, ingefær, natron, hjortetaksalt, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
sirupskage, kanel, allehånde, nelliker, ingefær, natron, hjortetaksalt, kage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
sirupskage, kanel, allehånde, nelliker, ingefær, natron, hjortetaksalt, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sirupskage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sirupskage