Salat med nudler, friteret tofu og sesamdressing

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Vegetarret
Er der for meget dressing til salaten, så servér evt. resten i en skål ved siden af eller gem den i køleskabet i en uges tid.
Pisk sesamolie, tahin, sukker, soja, fintrevet ingefær, riseddike og sriracha sauce sammen. Fortynd cremen med varmt vand, indtil den har en konsistens som tyk fløde. Smag til med sort peber og evt. mere soja, sukker, sesamolie eller riseddike.
Skær tofuen ud i mundrette stykker og lad dem ligge lidt på et tørt viskestykke, så du trækker lidt af vædsken ud. Fritér dem sprøde i olie og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Del pak choy i mindre stykker og skær agurk, peberfrugter og gulerødder i tynde strimler. Snit forårsløgene diagonalt. Kom nudlerne og skyl dem i koldt vand. De må endelig ikke blive udkogt. Steg kort pak choy på en pande, så de bliver sprødmøre.
Bland alle ingredienserne i en stor skål og vend nudler og tofu i. Vend det hele sammen med sesamdressingen.
Søgeord: vegetaropskrift, vegetarmad, friteret tofu, nudelret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret , Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
vegetaropskrift, vegetarmad, friteret tofu, nudelret
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/salat-med-nudler-friteret-tofu-og-sesamdressing