Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rosmarinbrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Rosmarinbrød - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1
dl
Hvedekerner "knækkede"
knækkede
1
dl
Sesamfrø
1
dl
Hvedeklid
0,5
l
Yoghurt
50
g
Gær
0,5
dl
Majsolie
0,5
tsk
Honning
2
tsk
Salt
1
spsk
Rosmarin "knust"
knust
200
g
Grahamsmel
400
g
Sigtemel

24 små brød

Fremgangsmåde

De knækkede hvedekerner, sesamfrø og hvedeklid sættes i blød i yoghurten 12 timer, hvorefter yoghurten opvarmes til ca. 37°.

Gæren smuldres og røres ud i yoghurten. Olie, honning, salt, knust rosmarin og grahamsmel tilsættes.

Dejen æltes sammen med så meget sigtemel, som den kan tage. Dejen æltes grundigt igennem og stilles til hævning et lunt sted 1 time.

Dejen slås ned og æltes igen. Der formes ca. 24 små aflange brød af dejen.

Brødene efterhæves 1/2 time, pensles med olie og bages i en 200° varm ovn ca. 30 min.



Søgeord: rosmarinbrød, opskrift, mad, bagværk, brød, hvedekerner, sesamfrø, hvedeklid, yoghurt, gær, majsolie, rosmarin, grahamsmel, sigtemel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske , Sankt Hans , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Julefrokost , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rosmarinbrød, opskrift, mad, bagværk, brød, hvedekerner, sesamfrø, hvedeklid, yoghurt, gær, majsolie, rosmarin, grahamsmel, sigtemel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her