Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rosmarin sorbet med hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Rosmarin sorbet med hvidvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
kviste
Timian (frisk)
0,5
l
Vand
250
g
Sukker / melis / stødt melis
1
dl
Hvidvin
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf

Fremgangsmåde

Vand og sukker koges i ca. 5 min., hvorefter den friske rosmarin tilsættes og koger videre i ca. 5 min. Herefter sigtes lagen over i en anden gryde, hvorefter hvidvin og citronsaft tilsættes.

Sorbeten røres i sorbetmaskine eller i en skål, der en sat ned i en større gryde med isterninger blandet med salt. Det er vigtigt, at man under hele processen rører med en gummiskraber eller grydeske, så isen ikke krystalliserer.

Når sorbeten har fået en softice-lignende konsistens, hældes den over i en form og hærdes i en almindelig fryser.

Efter hærdningen kan man kugle den op og servere den i et glas.



Søgeord: rosmarin, sorbet, hvidvin, opskrift, billig, mad, sukker, citron, vand, sorbetmaskine
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
rosmarin, sorbet, hvidvin, opskrift, billig, mad, sukker, citron, vand, sorbetmaskine

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her