Røstipizza
(1)
1 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
150
g
Kartoffel / kartofler
50
g
Rejer
50
g
Champignoner
1
fed
Hvidløg
0,5
stk
Løg
0,25
stk
Peberfrugt "rød"
40
g
Revet ost / reven ost "Letvægter 6 %"
1
spsk
Basilikum (frisk) "klippet"
Salt
Peber "evt. lidt friskkværnet"
Tilbehør: salat
Fremgangsmåde
Kartoflerne rives og vandet klemmes ud, formes til en tynd bund. Sættes i ovnen ved 200° i 15-18 min., på en bageplade beklædt med bagepapir. Salt og evt. peber drysses på.
Champignoner, rød peber og løg skæres i tern. Hvidløg og basilikum hakkes meget fint.
Røstien tages ud af ovnen og fyldet fordeles over hele pizzaen, husk at komme osten på først. Nu sættes det hele i ovnen igen og bager færdig i ca. 20 min.
Det er vigtigt at røstien ikke bliver for tyk da den så kan være svær at bage færdig.
Søgeord: fedtfattig, kartofler, røsti, rejer, letvægter, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
fedtfattig, kartofler, røsti, rejer, letvægter, ost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
fedtfattig, kartofler, røsti, rejer, letvægter, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roestipizza
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roestipizza