Røget medister i fad
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Røget medister
1
stk
Løg
1 - 2
dåser
Flåede tomater
1
stk
Bouillonterning
Brun/mørk farin / puddersukker
Taffelsennep "eller anden form for sennep"
Rasp
Fremgangsmåde
Smør et ovnfast fad. Skær riller i medisteren, ca. 5 cm. mellemrum, næsten helt igennem.
Bland farin og sennep sammen efter smag. Stop en tsk. fuld ned i hver rille. Hæld flåede tomater, løg og bouillon ud over det hele. Rasp strøges ud over til sidst.
Retten sættes i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.
Til blandingen her er brugt: 4 tsk. farin + 1 tsk. sennep. Lav en portion mere hvis det bliver nødvendigt.
Søgeord: Medister, medisterpølse, pølser, pølse, svinekød, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Medister, medisterpølse, pølser, pølse, svinekød, svin
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Medister, medisterpølse, pølser, pølse, svinekød, svin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roeget-medister-i-fad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roeget-medister-i-fad