Logo
www.mad-og-drikke.dk

Røget medister i fad

(1) 4 Personer

Røget medister i fad - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Røget medister
1
stk
Løg
1 - 2
dåser
Flåede tomater
1
stk
Bouillonterning
Brun/mørk farin / puddersukker
Taffelsennep "eller anden form for sennep"
eller anden form for sennep
Rasp

Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad. Skær riller i medisteren, ca. 5 cm. mellemrum, næsten helt igennem.

Bland farin og sennep sammen efter smag. Stop en tsk. fuld ned i hver rille. Hæld flåede tomater, løg og bouillon ud over det hele. Rasp strøges ud over til sidst.

Retten sættes i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.

Til blandingen her er brugt: 4 tsk. farin + 1 tsk. sennep. Lav en portion mere hvis det bliver nødvendigt.



Søgeord: Medister, medisterpølse, pølser, pølse, svinekød, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Medister, medisterpølse, pølser, pølse, svinekød, svin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her