Logo
www.mad-og-drikke.dk

Røget hellefisk med tomatpasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Røget hellefisk med tomatpasta - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Røget hellefisk
1,25
dl
Mælk
400
g
Tomater "fra dåse"
fra dåse
100
g
Gulerod / Gulerødder
4
spsk
Olie
100
g
Løg "i skiver"
i skiver
150
g
Bønnespirer
1,5
tsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Sesamolie
1
spsk
Sesamfrø "ristede"
ristede

Fremgangsmåde
Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.

Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.

Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.

Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.


Søgeord: røget, hellefisk, tomatpasta, soya, sauce, sesamolie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
røget, hellefisk, tomatpasta, soya, sauce, sesamolie

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her