Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødvinsfondue

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Rødvinsfondue - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Skært oksekød "i tern"
i tern
500
g
Skært svinekød "i tern"
i tern
200
g
Pølser "små, eller stykker af større pølser"
små, eller stykker af større pølser
4
skiver
Parmaskinke
4
kvist
Salvie
24
stk
Skalotteløg "små pillede"
små pillede
1
stk
Courgette "i halve måner"
i halve måner
250
g
Cherrytomater "eller dadeltomater"
eller dadeltomater
1
flaske
Costiere de nimes "rødvin fra Sydfrankrig"
rødvin fra Sydfrankrig
2
stk
Laurbær
6
stk
Peberkorn
1
stk
Løg "i skiver"
i skiver

Rødvinsfondue med 2 slags kød, pølser, skinke og grønt.

Fremgangsmåde

Anret kødet på et eller to fade, vikl skinke om et stykke pølse med hver et salvieblad, pil løgene, skær courgetten i skiver og halve og skyld tomaterne. Anret det hele i små skåle.

Kom vinen i fonduegryden, varm op, kom løg, peber og laurbær i. Hold den varm over ild og tilbered kød, pølser og grønt ved at sætte dem på spyddene og småkog dem i vinen.

Hertil drikkes mere Costiere de Nimes, der kan købes i næsten alle supermarkeder.



Søgeord: rødvinsfondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, oksekød, svinekød, pølser, parmaskinke, Costiere, de, Nimes, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad

Søgeord:
rødvinsfondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, oksekød, svinekød, pølser, parmaskinke, Costiere, de, Nimes, rødvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her