Rødkål for diabetikere
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
spsk
Rapsolie
0,75
dl
Vineddike
0,5
stk
Rødkålshoved "fintsnittet"
1
dl
Ribssaft "uden sukker"
Sødemiddel "svarende til 20 g sukker"
Salt
1
spsk
Soltørrede tranebær
Fremgangsmåde
Rapsolie og vineddike opvarmes i en gryde, det fintsnittede rødkålshoved kommes i og koges i 10 min. Ribssaft og sødemiddel tilsættes, og rødkålen dampes videre ved svag varme uden låg, til den er mør.
Smages til med salt inden servering, og tranebærrene hældes over.
Søgeord: rødkål, diabetes, mad, diabetikere, tranebær, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
rødkål, diabetes, mad, diabetikere, tranebær, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
rødkål, diabetes, mad, diabetikere, tranebær, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-for-diabetikere
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-for-diabetikere