Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rød linsesuppe med feta og græskarkerner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Rød linsesuppe med feta og græskarkerner - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg "stort"
stort
1
stk
Gulerod / Gulerødder "stor"
stor
2
fed
Hvidløg
Olivenolie
1
dåse
Hakkede tomater
2,5
dl
Vand
4
dl
Mælk
50
g
Røde linser "tørrede"
tørrede
Salt
Peber
Timian (tørret)
Citronsaft
Sukker / melis / stødt melis
Tilbehør:
Feta
Græskarkerner "olieristede"
olieristede
Brød

Fremgangsmåde

Pil og hak løg, gulerod og hvidløg i mindste stykker. Steg dem i olie i 8-10 minutter. Hæld tomater, vand og mælk ved, og varm op. Tilsæt linserne, og lad det småkoge under låg 50 minutter. Blend suppen glat direkte  med en stavblender i gryden, og smag til med salt, rigeligt peber, timian, citronsaft og et nip sukker.

 

Servér med smuldret feta og græskarkerner på toppen og brød til



Søgeord: linsesuppe, suppe, linser, røde linser, vegetarsuppe, vegetarret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
linsesuppe, suppe, linser, røde linser, vegetarsuppe, vegetarret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her