Rød linsesuppe med feta og græskarkerner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Løg "stort"
1
stk
Gulerod / Gulerødder "stor"
2
fed
Hvidløg
Olivenolie
1
dåse
Hakkede tomater
2,5
dl
Vand
4
dl
Mælk
50
g
Røde linser "tørrede"
Salt
Peber
Timian (tørret)
Citronsaft
Sukker / melis / stødt melis
Tilbehør:
Feta
Græskarkerner "olieristede"
Brød
Fremgangsmåde
Pil og hak løg, gulerod og hvidløg i mindste stykker. Steg dem i olie i 8-10 minutter. Hæld tomater, vand og mælk ved, og varm op. Tilsæt linserne, og lad det småkoge under låg 50 minutter. Blend suppen glat direkte med en stavblender i gryden, og smag til med salt, rigeligt peber, timian, citronsaft og et nip sukker.
Servér med smuldret feta og græskarkerner på toppen og brød til
Søgeord: linsesuppe, suppe, linser, røde linser, vegetarsuppe, vegetarret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
linsesuppe, suppe, linser, røde linser, vegetarsuppe, vegetarret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
linsesuppe, suppe, linser, røde linser, vegetarsuppe, vegetarret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roed-linsesuppe-med-feta-og-graeskarkerner/common
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roed-linsesuppe-med-feta-og-graeskarkerner/common