Rodfrugtpandekager med oksekødsfyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Æg
230
g
Hvedemel
1
tsk
Salt
4
dl
Mælk
400
g
Rodfrugter "blandede, f.eks. gulerod, pastinak og knoldselleri"
50
g
Smør "til stegnning"
Fyld og topping:
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
400
g
Oksekød i strimler
2
spsk
Olivenolie "til stegning"
Salt
Peber
1
dl
Vand
100
g
Revet ost / reven ost
1
spsk
Timian (frisk)
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg groft, og steg dem sammen med kødet i olie et par minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt vand, og lad kødet stege mørt ved middel varme.
Pisk æggene sammen, og rør melet i lidt ad gangen. Tilsæt salt. Pisk mælken i, og lad dejen hvile i 10 minutter.
Riv rodfrugterne groft, og vend dem i pandekagedejen. Steg 1 pandekage ad gangen i lidt smeltet smør. Tænd ovnen på 200 grader. Fordel oksekødsfyldet på pandekagerne, og rul dem sammen. Læg pandekagerne i en lille bradepande, og drys med revet ost, timian, salt og peber. Bag pandekagerne i vonen i ca. 25 minutter.
Servér med en grøn salat.
Søgeord: rodfrugtpandekager, pandekager, sunde pandekager, madpandekager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
rodfrugtpandekager, pandekager, sunde pandekager, madpandekager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
rodfrugtpandekager, pandekager, sunde pandekager, madpandekager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rodfrugtpandekager-med-oksekoedsfyld
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rodfrugtpandekager-med-oksekoedsfyld