Roastbeef
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Roastbeef "a 1600 g"
1,5
spsk
Olivenolie
1,5
spsk
Smør
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Varm olien og smør op, og brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og stil stegen i en forvarmet oven ved 210 grader i 35-50 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det.
Pak straks det færdigstegte kød godt ind i stanniol og viskestykker, og lad det trække mindst 15 minutter inden udskæringen.
Pak straks det færdigstegte kød godt ind i stanniol og viskestykker, og lad det trække mindst 15 minutter inden udskæringen.
Søgeord: roastbeef, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
roastbeef, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
roastbeef, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roastbeef
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roastbeef