Risotto med perlespelt, frisk tomat og basilikum
Skær kylllingen i mundrette stykker og krydr med salt og peber. Steg den gylden på en pande og sæt til side.
Hak løget i tern og steg det glasklart i olie/smør på en stor pande. Pres hvidløget i blandingen og lad det stege med et øjeblik. Tilsæt perlespelten og lad det stege under omrøring til de bliver lidt mørkere i den gule farve, ca. 3-4 min. Hæld hvidvinen på panden og lad det simre til det er fordampet. Tilsæt de 2 bouillonterninger og hæld vandet ved. Panden bringes til at simre i ca. 20 min. til det er kogt godt ind – jo mere det koger ind, desto mere skal det passes og røres i.
Imens snittes tomaterne i tern og basilikum hakkes. Når væden er kogt godt ind, vendes tomater, parmesanost og kyllingestykker i risottoen og den simrer videre 3-7 min. til tomaterner er faldet let sammen. Smag risottoen til med salt og peber inden den før servering vendes med frisk basilikum.
Søgeord: risotto, perlespeltrisotto
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
risotto, perlespeltrisotto
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/risotto-med-perlespelt-frisk-tomat-og-basilikum