Risotto med laks og gorgonzola
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Laksefileter
Salt
Peber
2
spsk
Citronsaft
2
spsk
Olivenolie
1
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
250
g
Rundkornede ris
6
spsk
Hvidvin
100
g
Gorgonzola
5 - 6
dl
Hønsebouillon
Fremgangsmåde
Laksefileterne krydres med salt og peber og dryppes med citronsaft og olivenolie. Løget hakkes fint, ligeledes hvidløget. Begge dele brunes let i 1 spsk olie. Risene tilsættes og sauteres blanke og tilsættes hvidvin.
Gorgonzola skæres i tern og tilsættes risene. Risottoen koges nu ved svag varme uden låg i ca. 16 min. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt. Risene skal næsten have opsuget al væden og være kogt "al dente". Laksefileterne stegs i lidt olie på en pande.
Anret risottoen på en tallerken med laksen over.
Søgeord: Risotto, ris, laks, fisk, gorgonzola
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Risotto, ris, laks, fisk, gorgonzola
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Risotto, ris, laks, fisk, gorgonzola
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/risotto-med-laks-og-gorgonzola
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/risotto-med-laks-og-gorgonzola