Logo
www.mad-og-drikke.dk

Risotto med laks og gorgonzola

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Laksefileter
Salt
Peber
2
spsk
Citronsaft
2
spsk
Olivenolie
1
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
250
g
Rundkornede ris
6
spsk
Hvidvin
100
g
Gorgonzola
5 - 6
dl
Hønsebouillon

Fremgangsmåde

Laksefileterne krydres med salt og peber og dryppes med citronsaft og olivenolie. Løget hakkes fint, ligeledes hvidløget. Begge dele brunes let i 1 spsk olie. Risene tilsættes og sauteres blanke og tilsættes hvidvin.

Gorgonzola skæres i tern og tilsættes risene. Risottoen koges nu ved svag varme uden låg i ca. 16 min. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt. Risene skal næsten have opsuget al væden og være kogt "al dente". Laksefileterne stegs i lidt olie på en pande.

Anret risottoen på en tallerken med laksen over.



Søgeord: Risotto, ris, laks, fisk, gorgonzola
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Risotto, ris, laks, fisk, gorgonzola
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/risotto-med-laks-og-gorgonzola

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her