Ris a la mande med sød sherry
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
portion
Risengrød "kogt af 1 l sødmælk"
125
g
Grødris
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
2
spsk
Sherry "sød"
75
g
Mandler "smuttede, hakkede"
2,5
dl
Piskefløde
Sukker / melis / stødt melis "efter smag"
Fremgangsmåde
Flæk vanillestangen. Kog ris, mælk og vanille ved svag varme under låg ca. 45 min. Rør i grøden nu og da. Tag vanillestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten. Rør mandler og vin i den kolde grød. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.
Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten. Rør mandler og vin i den kolde grød. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.
Søgeord: Ris, à, la, mande, sherry, juleopskrifter, grødris
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Ris, à, la, mande, sherry, juleopskrifter, grødris
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
Ris, à, la, mande, sherry, juleopskrifter, grødris
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ris-a-la-mande-med-soed-sherry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ris-a-la-mande-med-soed-sherry