Ramen nudler med steak og svampe

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Suppe:
Skrab eller skær skrællen af ingefær, og riv det fint. Bring bouillon, sojasauce, fiskesauce, misopasta, revet ingefær og limesaft i kog i en gryde, og lad det simre under låg i 10 minutter ved svag varme.
Suppefyld:
Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Krydr kødet med chilipasta, og steg det ca. 2 minutter på hver side i halvdelen af sesamolien. Rens shiitakesvampene, snit dem i mindre stykker, og steg dem i resten af sesamolien ved jævn varme, til de er gyldne og møre. Rens forårsløgene, og snit dem på skrå i tynde skiver. Skyl og tør spinaten.
Servering:
Skær flanksteaken i skiver. Fordel snittede grøntsager, spinat, stegte svampe og friskkogte nudler i store dybe tallerkener. Hæld den dampende varme suppe over fyldet. Anret skiver af steak øverst, pynt med enokisvampe, bønnespirer og evt. koriander. Servér straks.
Søgeord: ramen nudler, ramennudler, nudler, nudelopskrift, soba nudler, sobanudler
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
ramen nudler, ramennudler, nudler, nudelopskrift, soba nudler, sobanudler
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ramen-nudler-med-steak-og-svampe