Poussiner i flødesauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Poussiner
Salt
Peber
25
g
Smør
1
dl
Vildtfond
2,5
dl
Piskefløde
0,5
dl
Portvin
Tilbehør: kogte kartofler og grøntsager
Fremgangsmåde
Rens og tør poussinerne med køkkenrulle. Gnid den med salt og peber. Brun dem i en gryde i det gyldne smør. Tilsæt fond, piskefløde og portvin.
Steg dem i gryden ved lav varme ca. 35 min. Stik en kødnål i låret på fuglene og mærk om de er møre.
Skyen jævnes evt. med lidt maizena rørt ud med lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.
Søgeord: poussiner, poussin, fjerkræ, pousin, pousiner, flødesau
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
poussiner, poussin, fjerkræ, pousin, pousiner, flødesau
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
poussiner, poussin, fjerkræ, pousin, pousiner, flødesau
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/poussiner-i-floedesauce
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/poussiner-i-floedesauce