Pizza med rødløg, rødbeder og timian
Tænd ovnen på 250°, og lad en bageplade blive varm i ovnen.
Rul pizzadejen ud med en kagerulle, så den bliver ekstra tynd. Læg den på et ark bagepapir.
Pil rødløg, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i 4-5 minutter ved middel varme, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind. Krydr med lidt frisk timian (gem resten til topping og servering),sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter.
Skær mozzarella i tynde skiver. Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. Fordel mozzarellaen oven på den udrullede pizzabund, top med løgblandingen, og læg rødbedeskiver ovenpå i et jævnt lag. Dryp olivenolie over pizzaen, og krydr med salt, peber og frisk timian. Gem lidt timian til serveringen.
Træk bagepapiret med pizzaen over på den varme bageplade, og bag den i ovnen i 10-12 minutter, til den er sprød i kanterne. Pynt med frisk timian, rød basilikum og amarant.
Søgeord: vegetarpizza, vegetar pizza, pizza med rødløg, pizza med rødbeder, pizza med timian
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest , Fest
Søgeord:
vegetarpizza, vegetar pizza, pizza med rødløg, pizza med rødbeder, pizza med timian
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pizza-med-roedloeg-roedbeder-og-timian