Pizza med kylling og bearnaise
(1)
2 - 3 Personer
2 - 3 Personer:
Antal
Ingredienser
1
rulle
Færdig pizzadej
Tomatsauce / tomatsovs
Fyld
250
g
Kyllingebryst "kogt eller stegt"
1
stk
Rødløg "lille"
1
stk
Peberfrugt "gul"
50
g
Soltørrede tomater "i olie"
100
g
Mozzarella "revet"
1
spsk
Pinjekerner
Topping:
Bearnaise sauce
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 275 grader og lad bagepladen varme med, derved kan den bruges som "pizzasten"
Smør tomatsaucen på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Skær kyllingekødet i tynde skiver og læg dem på sovsen. Snit rødløg, peberfrugt og soltørrede tomater i tynde strimler og fordel dem over kødet. Drys med revet ost og pinjekerner.
Løft forsigtigt pizzaen over på den meget varme bageplade der kommer lige fra ovnen. Bag pizzaen i ca. 12 min. ved 225-250 grader.
Skær pizzaen ud i portionsslices og server bearnaise ved siden af til at komme over.
Søgeord: Pizza, med, kylling, kyllingepizza, fastfood, italiensk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Pizza, med, kylling, kyllingepizza, fastfood, italiensk
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Pizza, med, kylling, kyllingepizza, fastfood, italiensk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pizza-med-kylling-og-bearnaise
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pizza-med-kylling-og-bearnaise