Pizza a la jamie oliver
Lav først pizzadejen. Rul dejen ud på et stykke bagepapir i passende størrelse.
Derefter laves tomatsaucen. Tomaterne, chilien, løget, og basilikumbladene skæres i små stykker og blandes i en skål. Tilsæt presset hvidløg.
Pizzadejen smøres med en god olivenolie og stilles i en forvarmet ovn ( 200°) i ca. 4-5 min. Bunden tages ud af ovnen og tomatsovsen og fyldet påføres.
Mozeralla'en skæres, eller deles i passende stykker og tilsættes pizzaen. Artiskok-hjerterne kan godt være en smule store, så skær dem i mindre stykker, så fordeles de også bedre. Proscuitto skinken lægges ovenpå resten af fyldet, og bradepanden sættes igen i ovnen i ca. 10 min, eller til pizzaen ser færdig ud - afhænger af hvor meget dej man har brugt.
For at gøre pizzaen ekstra lækker, kan man supplere med en lækker og frisk rucola-salat: Rucolaen vaskes, puttes i en skål med 2-3 spsk olivenolie, ½ presset citron, salt og peber. Lækkert at spise ovenpå pizzaen.
Søgeord: pizza, jamie, oliver, opskrift, hovedret, mad, fastfood
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Studenterfest , Fest
Søgeord:
pizza, jamie, oliver, opskrift, hovedret, mad, fastfood
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pizza-a-la-jamie-oliver