Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pitabrød med edamame falafler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Pitabrød med edamame falafler - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Rødløg
1
fed
Hvidløg
0,25
stk
Rød chili "frisk"
frisk
250
g
Edamame bønner "uden bælg, fra frost"
uden bælg, fra frost
0,5
tsk
Koriander "stødt"
stødt
1
stk
Æg
0,5
tsk
Salt
0,25
tsk
Peber
1,5
dl
Pankorasp
4
dl
Olie "smagsneutral"
smagsneutral
Myntedressing:
2
spsk
Mynte "frisk"
frisk
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
0,5
stk
Citron
Salt
Peber
Til servering:
Pitabrød
50
g
Grøn blandet salat

Fremgangsmåde

Hak løg. hvidløg og chili fint. Bland alle ingredienserne på nær rasp og olie med en stavblender, og form små boller. Vend farsbollerne i pankorasp. Var olien godt op i en tykbundet gryde, og fritér falaflerne i ca. 15 minutter.

 

Myntedressing:
Hak halvdelen af mynteladene fint. Bland cremefraiche, hele og hakkede mynteblade, revet citronskal og ca. 1 tsk. citronsaft. Smag til med salt og peber. Lun pitabrød, og fyld dem med salat, agurketern, falafler og myntedressing.



Søgeord: pitabrød, falafler, falafel, falafelopskrift, edamamefalafler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
pitabrød, falafler, falafel, falafelopskrift, edamamefalafler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her