Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pirogger med svinekød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Dej
400
g
Hvedemel
1
dl
Vand "lunkent"
lunkent
1
dl
Mælk "lunkent"
lunkent
25
g
Gær
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
knivspids
Salt
1
spsk
Olie
Fyld
250
g
Hakket svinekød
200
g
Krabbekød "hakket, evt. fra dåse"
hakket, evt. fra dåse
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
2
spsk
Soya / soja / soyasauce
2
spsk
Oystersovs / oystersuce
1
stk
Æg
1
spsk
Maizena / maizenamel
Endvidere
Olie "til friturestegning"
til friturestegning

Fremgangsmåde

Opløs gæren i væsken til dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 min.

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater.

Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til.

Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne.

Piroggerne skal ikke laves for store. Dejen "vokser" når den frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til kødfyldet.

Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet.



Søgeord: pirogger, pirog, svinekød, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Jubilæum , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
pirogger, pirog, svinekød, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pirogger-med-svinekoed

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her