Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pestosneglebrød med parmesan

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Pestosneglebrød med parmesan - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
60
g
Smør
2
dl
Sødmælk
25
g
Gær
1
stk
Æg
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Salt
1
tsk
Oregano (tørret)
425 - 450
g
Hvedemel
1
stk
Æg "til pensling"
til pensling
Fyld:
0,5
glas
Grøn pesto "ca. 100 g"
ca. 100 g
3
spsk
Parmesan "friskrevet"
friskrevet

Du skal bruge en springform på 24 cm i diameter.

 

Tip; I stedet for at bruge pesto fra glas kan du lave den selv.


Fremgangsmåde

Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde. Tag gryden fra varmen, og tilsæt mælk. Hæld blandingen over i en stor skål, og lad den køle af, til den er lun.

 

Smuldr gæren i den lune smørblanding, og rør rundt, til den er opløst. Tilsæt æg, sukker, salt og oregano. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, og ælt godt, til dejen er blød og smidig.

 

Lad dejen hæve i skålen ved stuetemperatur i 1 time; skålen skal være tildækket med et rent viskestykke.

 

Vend dejen ud på et let meldrysset bord, og rul den ud med en kagerulle til en stor firkant, der måler ca. 45 x 30 cm.

 

Fyld:
Smør pesto ud på dejen i et tyndt og jævnt lag. Drys hele overfladen med fintrevet parmesan.

 

Rul dejen sammen på den lange led som en roulade. Skær den ud i skiver i en passende størrelse.

 

Beklæd springformen med bagepapir, og fordel pestosneglene i formen med lidt afstand imellem. Dæk formen med et rent viskestykke, og lad sneglene efterhæve i 45 minutter.

 

Varm ovnen op til 200°. Pensl pestosneglene med sammenpisket æg, og bag dem i den forvarmede ovn i 10 minutter. Skru herefter ovntemperaturen ned til 180°, og bag pestosneglene i yderligere 15 minutter, til de er gennembagte.

 

Lad det færdigbagte pestosneglebrød køle af i formen i 5 minutter. Tag herefter brødet ud af formen, og lad det køle helt af på en rist.



Søgeord: pestosnegle, pestobrød, pestosneglebrød, pestobrød med parmesan, brød med parmesan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
pestosnegle, pestobrød, pestosneglebrød, pestobrød med parmesan, brød med parmesan

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her