Pestosauce med basilikum
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
bundt
Basilikum (frisk) "stort"
50
g
Parmesanost "reven"
2
spsk
Pinjekerner
3
fed
Hvidløg
1,25
dl
Jomfruolivenolie
Fremgangsmåde
Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af.
Pinjekernerne ristes let på en pande og hvidløgsfeddene hakkes groft.
Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.
Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme.
Man kan også purerer det hele i en foodprocessor eller i en blender.
Søgeord: Pestosauce, basilikum, sauce, pesto, grøn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing , Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Pestosauce, basilikum, sauce, pesto, grøn
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing , Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Pestosauce, basilikum, sauce, pesto, grøn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pestosauce-med-basilikum
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pestosauce-med-basilikum