Logo
www.mad-og-drikke.dk

Peach melbatærte med is

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Peach melbatærte med is - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
175
g
Hvedemel
50
g
Mandelmel
50
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Smør
1
stk
Æg
2
spsk
Mandelmel
4
stk
Fersken / ferskner
200
g
Hindbær
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
50
g
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Majsstivelse
1
stk
Æg "til pensling"
til pensling
1
spsk
Perlesukker
40
g
Mandelsplitter
1
l
Vanilleis / vaniljeis

Fremgangsmåde

Bland mel, mandelmel og sukker. Smuldr smørret i blandingen og saml hurtigt dejen med æg. Rul dejen ud til en cirkel på ca. 4 mm i tykkelse og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys mandelmel på midten, så der er 5 cm til kanten. 

 

Skær fersknerne i både og læg dem oven på mandelmelet. Bland hindbær, vaniljekorn, sukker og majsstivelse. Drys det på fersknerne og fold og klem dejkanten ind over fyldet. Pensl kanten med æg og drys den med en blanding af sukker og mandelflager. Stil kagen på køl i 30 min.

 

Varm ovnen op til 225 grader varmluft (gerne med undervarme). Bag nu kagen i 10 min. Skru ovnen ned på 150 grader varmluft og bag kagen i yderligere 20 min.

 

Drys kagen med flormelis og nyd den lun med is til.



Søgeord: peach melba tærte, peach melbatærte, peachmelbatærte, tærte, desserttærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
peach melba tærte, peach melbatærte, peachmelbatærte, tærte, desserttærte

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her