Pavlova med mynte, blåbær og After Eight

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Hvis desserten skal på bordet i en fart, kan du købe en færdig marengsbund og en pakke hvide marengskys i stedet for selv at bage.
Tænd ovnen på 120°.
Pisk æggehviderne med salt i 1/2 minut i en røremaskine. Tilsæt 2 spsk. sukker, og pisk igen. Fortsæt med at tilsætte lidt sukker under konstant piskning, til hviderne er faste. Hæld 1/2 tsk. citronsaft i, og tilsæt flormelis lidt ad gangen. Pisk i 5 minutter, til massen er hvid og fast.
Fyld marengsmassen i en sprøjtepose. Sprøjt en cirkelformet bund på Ø 20 cm og 3 cm i højden på bagepapir. Sæt resten af massen i små minitoppe rundt på bagepapiret.
Bag marengsbunden i ovnen i 1 1/2-2 timer. Tag minitoppene ud efter 60 minutters bagning, og sæt dem på en rist. Lad marengscirklen afkøle i ovnen med ovndøren åben.
Hak 50 g mynte-chokolade groft. Pisk fløden stiv, og vend den med chokoladen og 1 spsk. hakket mynte. Smør marengs-bunden med myntecreme, og pynt kagen med halve After Eight-chokolader, blåbær, frisk mynte og marengstoppe. Drys evt. med bløde sølvkugler.
Søgeord: pavlova, marengskage marengs, after eight, ritter sport peppermint
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske , Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest , Gæstemad
Søgeord:
pavlova, marengskage marengs, after eight, ritter sport peppermint
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pavlova-med-mynte-blaabaer-og-after-eight