Pastaret i ovnen
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
dåse
Flåede tomater
2
dl
Madlavningsfløde
400
g
Pastahorn "suppepasta"
Salt
Peber
3
tsk
Timian
Mozzarella "revet"
Tilbehør: hvidløgsflutes og salat
Fremgangsmåde
Sæt vand over til pastaen.
Skær løg og hvidløg i mindre stykker og svits det i margarine. Tilsæt kødet og svits det til det bliver til millionbøf. Tilsæt de flåede tomater og krydderierne. Tilsæt fløden og lad det koge i 10 min. ved svag varme.
Når vandet koger tilsættes pastaen og koges 2 min. mindre end der står på pakken.
Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og kødsovsen kommes i gryden hvor den røres godt og grundigt sammen. Hæld blandingen i et ovnfast fad og kom den revet ost oven på.
Sæt retten i ovnen i 20 min. ved 200°.
Søgeord: Pastaret, pasta, oksekød, hakket, oksefars, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
Pastaret, pasta, oksekød, hakket, oksefars, okse
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
Pastaret, pasta, oksekød, hakket, oksefars, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastaret-i-ovnen
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastaret-i-ovnen