Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pastaret i ovnen

(1) 4 Personer

Pastaret i ovnen - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
dåse
Flåede tomater
2
dl
Madlavningsfløde
400
g
Pastahorn "suppepasta"
suppepasta
Salt
Peber
3
tsk
Timian
Mozzarella "revet"
revet

Tilbehør: hvidløgsflutes og salat

Fremgangsmåde

Sæt vand over til pastaen.

Skær løg og hvidløg i mindre stykker og svits det i margarine. Tilsæt kødet og svits det til det bliver til millionbøf. Tilsæt de flåede tomater og krydderierne. Tilsæt fløden og lad det koge i 10 min. ved svag varme.

Når vandet koger tilsættes pastaen og koges 2 min. mindre end der står på pakken.

Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og kødsovsen kommes i gryden hvor den røres godt og grundigt sammen. Hæld blandingen i et ovnfast fad og kom den revet ost oven på.

Sæt retten i ovnen i 20 min. ved 200°.



Søgeord: Pastaret, pasta, oksekød, hakket, oksefars, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
Pastaret, pasta, oksekød, hakket, oksefars, okse

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her