Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med rejer og pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Pasta "gerne frisk"
gerne frisk
400
g
Rejer "helst friske"
helst friske
2
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Pesto
25
g
Basilikum (frisk)
25
g
Persille "frisk"
frisk
0,5
dl
Olivenolie
1
fed
Hvidløg "presset"
presset
10
g
Pinjekerner "eller valnøddekerner"
eller valnøddekerner
15
g
Parmesanost

Fremgangsmåde

Læg ingredienserne til pestoen i en blender og blend til det bliver en glat masse. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen i vand med salt til der er et minut tilbage. Hæld vandet af og skyl det lidt. Hæld fløde, pesto og rejer i en gryde og kog det op.

Rør pastaen i og lad det koge i 1 -2 min, og ikke længere, da rejerne kan blive seje. Smag til med salt og peber.

Der er nok til 2-3 personer.



Søgeord: pasta, pastaopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
pasta, pastaopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-rejer-og-pesto

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her