Pasta med rejer og pesto
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Pasta "gerne frisk"
400
g
Rejer "helst friske"
2
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Pesto
25
g
Basilikum (frisk)
25
g
Persille "frisk"
0,5
dl
Olivenolie
1
fed
Hvidløg "presset"
10
g
Pinjekerner "eller valnøddekerner"
15
g
Parmesanost
Fremgangsmåde
Læg ingredienserne til pestoen i en blender og blend til det bliver en glat masse. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen i vand med salt til der er et minut tilbage. Hæld vandet af og skyl det lidt. Hæld fløde, pesto og rejer i en gryde og kog det op.
Rør pastaen i og lad det koge i 1 -2 min, og ikke længere, da rejerne kan blive seje. Smag til med salt og peber.
Der er nok til 2-3 personer.
Søgeord: pasta, pastaopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pasta, pastaopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pasta, pastaopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-rejer-og-pesto
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-rejer-og-pesto